steun
25 muziekprojecten krijgen samen ruim 127.000 euro van SFC
mei 19, 2021

Via Sabam for Culture (SFC) steunen we een hele reeks evenementen, initiatieven of organisaties die onze leden en hun repertoire in de kijker zetten. Want Sabam wil maar al te graag een sleutelrol spelen in de relance van de culturele sector in België.

De twee commissies van Sabam for Culture komen regelmatig bijeen om te beslissen welke projecten steun krijgen. We voorzien er één voor muziek, en een andere voor audiovisuele kunst, theater & dans, visuele kunsten en literatuur.

De SFC-commissie voor muziek kwam samen op 15 april en besloot om 25 muziekprojecten te steunen voor in totaal 127.000 euro. In 8 van de 25 ondersteunde dossiers gaat het om structurele steun aan beroepsverenigingen. 

Gesteunde projecten aan Nederlandstalige zijde:

Gesteunde beroepsverenigingen aan Nederlandstalige zijde:

Ontdek ook aan welke projecten, initiatieven en organisaties de SFC-commissie voor de andere kunstdisciplines van 20 mei besloot haar steun te verlenen. U leest het hier.

Wilt u zelf ook steun aanvragen?

Dat kan hier. Doe uw aanvraag wel minstens 4 maanden vóór uw evenement en 2 weken vóór de commissie samenkomt. Op die manier kan de commissie uw dossier zorgvuldig bestuderen: 

  • Wilt u steun vragen voor uw muziekproject? Doe uw aanvraag dan uiterlijk op 2 september.
  • Organiseert u een project in een andere kunstdiscipline? Dan hebt u nog de tijd tot 9 september

We’ve got your back. U kunt op ons rekenen.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons